2a divisió A

El Castelló acomiada Juan Carlos Garrido abans de rebre dilluns el Rayo

A la desesperada. El club orellut, rival directe del Sabadell, busca el miracle en les dues últimes jornades per aconseguir la permanència

El Castelló va perdre ahir al camp del Saragossa (3-0) i s’ha complicat moltíssim les opcions de salvar la categoria després d’encadenar tres derrotes, per això el club avui ha decidit acomiadar l’entrenador Juan Carlos Garrido per buscar el miracle en les dues últimes jornades. Els de La Plana, que tenen un punt més que el Sabadell i estan a tres punts del Logroñés, l’equip que marca la permanència, rebran dilluns la visita del Rayo Vallecano, un dels rivals directes del Girona en la lluita per entrar al play-off. Segons ha informat el club en el comunicat de moment no hi ha relleu pel tècnic valencià i de moment es fa càrrec de l’equip el cos tècnic de la casa format per Javi Rubio, Sergi López i Carlos Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)