2a divisió FEF

El miracle no és un impossible

2a divisió B. L’Olot ha de guanyar la Penya Deportiva i esperar què fan l’Espanyol B i el Prat

No hi ha marxa enrere, ni bot salvavides ni cap més tren per agafar i evitar un doble descens en un mateix curs. L’Olot rep el Penya Deportiva (12 h) en l’última jornada de la segona fase. Els de la Garrotxa, que encadenen tres victòries des de la promoció de Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador, han de vèncer el seu rival, ja campió del subgrup E, i esperar que o bé el Prat (contra l’Oriola) o bé l’Espanyol B (contra l’Atzeneta) no ho facin com a locals. Si els dos rivals directes catalans guanyen, els olotins ho hauran de fer per més d’un gol dels que marqui el Prat, amb qui té el goal average particular empatat i el general perdut per només una diana (-5 a -6). L’empat també podria servir a l’Olot, però llavors el Prat hauria de perdre i el Villarrubia no guanyar al camp del Getafe B per tal que els castellans baixessin com a pitjor tercer dels cinc subgrups E. “Visualitzo un final feliç després de tantes patacades, malalties, lesions i contratemps. Els jugadors s’ho mereixen després de fer una segona fase molt bona i un tram final que ens omple d’orgull”, diu el tècnic de l’Olot Miquel Àngel Muñoz, que hi afegeix: “La gestió emocional és clau. Primer sortirem a guanyar, a fer el primer gol i tenir la iniciativa, i després a fer tants gols com puguem. Des de fora del camp intentarem gestionar tot el que pugui passar i que no afecti els jugadors.” El gironí tindrà tota la plantilla disponible.

9 Partits guanyats 8

6 Partits empatats 11

12 Partits perduts 6

28 Gols a favor 19

34 Gols en contra 19

LA PRÈVIA

Visualitzo un final feliç després de tantes patacades, malalties, lesions i contratemps. Els jugadors s’ho mereixen tot
Primer sortirem a guanyar i a tenir la iniciativa, després a fer tants gols com puguem
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot

LES POSSIBILITATS

L’Olot se salvarà si...
- Guanya l’Espanyol B i ell supera la Penya Deportiva per més d’un gol dels que marqui el Prat.
- Guanya la Penya Deportiva però el Prat o l’Espanyol B no guanyen contra l’Oriola i l’Atzeneta, respectivament.
- Empata contra la Penya Deportiva, el Prat perd a casa contra l’Oriola i el Villarubia no guanya al camp del Getafe B en el subgrup E del grup 5 (els castellans serien el pitjor tercer i baixarien).
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)