2a divisió FEF

L’Olot no fa la feina i baixa a tercera divisió FEF (1-1)

Res a fer. El Prat i l’Espanyol B han guanyat a casa contra l’Oriola i l’Atzeneta i el descens dels garrotxins ha estat inevitable. I és que, els de la Garrotxa no han ni guanyat a casa al Peña Deportiva

L’Olot ha baixat a tercera divisió FEF i jugarà en l’any del seu centenari a la cinquena categoria del futbol estatal. El conjunt de la Garrotxa no ha pogut ni vèncer al Peña Deportiva a casa, una de les premisses indispensables per evitar el doble descens en un mateix curs (1-1). I és que el seus rivals directes, el Prat i l’Espanyol B han vençut a l’Oriola i l’Ateneta, fet que ha acabat de condemnat als de Miquel Àngel Muñoz.

El partit ha començat tranquil, amb possessions llargues i control del joc de l’Olot, però de seguida, les notícies lluny de la Garrotxa han enrarit l’ambient –el Prat i l’Espanyol B ja guanyaven en el minut 12 dels seus partits– i els jugadors s’han contagiat. Xumetra ha estat el primer en avisar amb una combinació amb Juan Delgado (16’). El Peña Deportiva buscava ordre i trenar alguna contra a través de la velocitat dels seus jugadors de banda, Loren i Colau. Precisament aquest últim ha fet una jugada personal a la frontal per fer emmudir als aficionats garrotxins i clavar la pilota per l’escaire esquerre de la porteria de Ballesté (26’).

El gol ha estat un altre cop mortal a l’ambient del municipal i als jugadors dirigits per Miquel Àngel Muñoz, que això sí, han pogut reaccionar. Primer amb un cop de cap de Juan Delgado que ha marxat llepant el pal de la porteria rival (29’) i després amb un penal forçat per Xumetra davant la sortida de Fran Martínez. El de l’Estartit ha assumit la responsabilitat i ha fet l’1-1 enganyant Fran Martínez i donant una mica de vida i esperança a tot l’Olot.

Els de la Garrotxa han intentat aprofitar l’efervescència del gol per pressionar al rival. Pedro ha fet una centrada al punt de penal però Xumetra no ha impactat bé amb l’esfèrica (36’) i Juan Delgado no ha aprofitat una assistència amb el cap d’Eloi per superar al porter (42’). La primera part ha acabat amb una jugada d’estratègia olotina entre Eloi i Xumetra que han enganyat a tothom però un defensor ha rebutjat el perill molt a prop de la línia de gol (45+1’).

La segona part, l’Olot ha insistit, però, sabedor que havia de fer més gols que el Prat i que només empatava a casa contra el Peña Deportiva, la precipitació i els nervis bloquejaven als de Miquel Àngel Muñoz, que tot i això han gaudit d’ocasions a través de Juan Delgado, que no ha arribat a rematar una centrada de Xumetra (48’), o el propi empordanès amb un xut creuat després de rebre una pilota a l’espai (51’). Els nervis i les imprecisions eren constants, sobretot amb les noticies que han arribat d’altres camps.

A mesura que han passat els minuts, l’ànim i l’esperança ha decaigut i el descens a tercera divisió FEF s’ha confirmat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)