2a divisió FEF

L’1x1 de la brillant temporada del Llagostera

Els homes de l’ascens. Fins a 29 futbolistes han viscut des de dins els èxits de l’ascens a la primera divisió federació i el títol de la copa Federació, que segellen un any històric per al club

L’èxit de la temporada del Llagostera, amb el títol de la copa Federació i l’ascens a la 1a divisió FEF, només es pot explicar gràcies al paper, més o menys transcendental, que han tingut els 29 jugadors que en un moment o altre han tingut el seu moment de glòria durant la temporada.

1. Marcos Pérez

IMPRESCINDIBLE. Un any més el veterà porter ha demostrat que és un dels millors de la categoria. En infinitat de partits ha estat decisiu i ha donat punts al seu equip, fins i tot parant més d’un penal, com el de la final de la copa Federació. No s’ha perdut ni un sol minut en cap de les competicions oficials.

2. Aimar Moratalla

ASSEGURANÇA. Ha anat perdent presència amb el pas de la temporada, però en els últims partits ha tornat a aparèixer per jugar de central. Experiència, contundència, seguretat i solidesa assegurada a la línia defensiva. Gran temporada que acaba amb un nou ascens al sarró del vallesà.

3. David Bigas

BENTORNAT. Després d’un any en blanc el van tornar a inscriure en el mercat d’hivern i ha tingut una presència destacable en la segona part de la temporada, tot i perdre’s els últims partits. Com sempre, ha complert a la perfecció al lateral.

4. Julen Monreal

DESCOMUNAL. El fitxatge de la temporada. Des del primer dia un fix a l’eix de la defensa, on s’ha convertit en un dels millors centrals de la categoria. Insuperable en el joc aeri i sempre ben col·locat, ha estat una tortura per a tots els davanters que s’han enfrontat al Llagostera.

5. Lucas Viale

LESIONAT. Ha tingut un rol secundari, però ningú podrà oblidar els dos gols que va fer a l’UCAM i que van portar l’equip a la final de la copa Federació. La greu lesió al genoll a finals de l’any passat li ha fet perdre tota la segona part de la temporada.

5. Juan Forlín

CONVIDAT. Incorporat per a l’últim tram de la temporada, ha jugat poc, però sempre demostrant que és una assegurança per la defensa. L’expulsió al camp de la Nucia, que va posar en risc la victòria, la taca.

6. David García

SUBLIM. Igual que la temporada passada la seva presència al pivot ha estat clau per a l’equilibri de l’equip. Sense fer gaire soroll en cap partit el veterà migcampista ha estat un dels pilars. En el tram final s’ha fet una lesió al menisc, però va tornar per jugar els últims minuts contra l’Hèrcules.

7. Sergio Cortés

LÍDER. L’extrem reconvertit en migcampista ha estat el canvi més diferencial respecte del curs passat. Director d’orquestra en tots els partits, màxim golejador de l’equip, responsable de les accions d’estratègia. Ho ha fet tot, i tot a meravella. El gol èpic en la final de la copa Federació serà la seva millor foto d’una temporada que l’ha consagrat com un dels grans de la categoria.

8. Pitu Comadevall

CAPITÀ. Després d’un any en blanc el saltenc s’ha tornat a sentir futbolista. Peça clau al vestidor, ha tingut algun moment de glòria i fins i tot va ser titular en el partit vital de la segona fase contra l’Atlètic Llevant.

9. Sascha Andreu

REFERÈNCIA. No es pot entendre l’èxit del Llagostera sense ell. Clau en el sistema de joc de l’equip, el davanter ha signat un any excel·lent i ha marcat gols en moments clau com el que va fer en el partit decisiu contra l’Hèrcules. El millor punta que podria tenir aquest equip.

10. Gil Muntadas

BRÚIXOLA. Si ell està bé el Llagostera està bé. Tot i que la seva aportació només hagin estat un parell de gols, el mitjapunta ha estat el metrònom de l’equip en els metres finals. Ha estat, una vegada més, el jugador amb més llum i visió de joc per completar una altra gran temporada, encara que no sigui dels que més surt en els resums del partit.

11. Cristian Dieste

OPORTÚ. L’home revulsiu i el recanvi de la majoria de peces de l’atac. Quan més patia l’equip durant la temporada es va retrobar amb el seu olfacte golejador per signar tres gols providencials perquè el Llagostera hagi pogut acabar la temporada celebrant èxits.

12. Genar Fornés

ROBAT. Va signar un bon inici de temporada i l’Espanyol B, que el tenia cedit a cost zero, el va reclamar en el mercat d’hivern per ajudar el filial blanc-i-blau en la lluita per la permanència.

12. Joan Maynau

RETORNAT. Després de marxar al Racing a l’estiu va tornar al gener per suplir la marxa de Genar, però la seva presència ha estat mínima.

13. Albert Torra

RECANVI. Amb un pletòric Marcos per davant no ha tingut ni una opció per debutar.

14. Pau Juvanteny

CLAU. Va començar la temporada lesionat, però en la segona part de la temporada ha guanyat protagonisme i ha estat una peça clau al centre del camp en molts partits.

15. Aleix Roig

ÚTIL. Temporada irregular del jove lateral, que ha deixat grans detalls en alguns partits però no s’ha pogut consolidar a l’onze titular. Ha demostrat que es pot comptar amb ell i que per la seva joventut té un marge de millora considerable.

16. Pau Salvans

DECREIXENT. Cedit per l’Espanyol ha tingut molt de protagonisme durant gran part de la temporada, però quan ha arribat el moment decisiu no ha tingut minuts perquè la resta d’homes de banda han rendit molt millor que ell.

17. Èric Jiménez

TRASPASSAT. Va gaudir de molt poca participació en la primera volta i el Prat el va incorporar en el mercat d’hivern.

18. Diego González

ORGULL. El caràcter sobre el camp. Potser no ha destacat tant com el curs passat, segurament perquè el nivell de tot l’equip ha estat més alt, però ja sigui de central o de lateral el de Castelló sempre ha tingut el seu lloc a l’onze, i és que la seva lluita i solidesa són pràcticament imprescindibles.

19. Santi Magallán

DECEPCIÓ. Després de ser el millor la temporada passada l’argentí ha tingut un rol molt secundari aquest curs, en gran part per les lesions i les molèsties físiques que l’han anat acompanyant durant tota la temporada.

20. Pere Martínez

SEGUR. Li va costar consolidar-se a l’onze en el primer tram de la temporada, però l’experimentat lateral ha acabat sent indiscutible gràcies a la seva regularitat. Ha aportat en defensa i en atac i ha donat un salt de qualitat a l’equip.

21. Marc Manchón

CREIXENT. Va començar sense trobar el seu lloc, però a poc a poc ha anat guanyant protagonisme. Ha acabat sent una peça clau en el pivot en moments decisius.

22. Andreu Guiu

DECISIU. A l’inici de temporada aportava molt, però a l’hora de resoldre les jugades no estava afinat. A la fi ha trobat la tecla en el moment clau. La seva potència per la banda ha estat un factor diferencial i el gol contra l’Hèrcules quedarà guardat per a la història.

26. Youssef Zayzoun

SORPRESA. Alsina li va donar la confiança per ajudar l’equip en moments clau i va respondre amb un gol a la final de la copa Federació que va servir per escriure la primera pàgina d’una temporada històrica.

27. Adrià Garcia

DEBUTANT. El juvenil es va estrenar a 2a B jugant un minut en la victòria contra el Prat de l’última jornada de la primera fase.

28. Joan Puig

PREMIAT. La bona temporada al juvenil li va permetre d’anar convocat als camps del Barça B i l’Olot, tot i no arribar a jugar.

29. Jonathan Dubasin

DESTAPAT. Cedit pel Girona, l’extrem de la Seu d’Urgell d’origen belga ha estat la gran revolució de la temporada. Després d’alguns moments de dubtes ha acabat la temporada com el jugador més desequilibrant de l’equip i una peça indispensable a l’atac. Els seus gols i les seves assistències en la segona fase han acabat sent decisives per aconseguir l’ascens.

30. Alejandro Marcos

RESIDUAL. El Llagostera necessitava un central urgentment al gener i va aconseguir la seva cessió del Castelló. Després de tenir alguns minuts un partit gris al camp de l’Olot el va condemnar i ja no ha jugat més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)