Eurocopa

Gal·les vol repetir èxit i Suïssa, confirmar-se

Grup A.

Les seleccions de Gal·les i Suïssa completaran la primera jornada del Grup A a l’Azerbaidjan, en un partit que es preveu força igualat, tot i que els suïssos són lleugerament favorits. L’equip que encara lidera Gareth Bale arriba amb menys empenta que a l’Eurocopa del 2016, quan va donar la sorpresa en plantar-se a la semifinal. Ben segur que serà un os dur de rosegar, però sorprendria molt que tornés a repetir l’èxit de fa cinc anys, a França, en la seva estrena en una fase final del torneig de seleccions continental. A més de Bale, caldrà posar l’ull en el defensa Ben Davies (Tottenham), el davanter Daniel James (Manchester United) i el migcampista Aaron Ramsey (Juventus). Aquest últim, segons el seu seleccionador, Rob Page, es troba perfectament tot i que dijous no es va entrenar.

Pel que fa a la selecció de Suïssa, sobre el paper és la principal aspirant a la segona plaça del grup, darrere d’Itàlia, i avui hauria de sumar una victòria per confirmar-ho. Amb la mateixa columna vertebral de futbolistes que en l’últim mundial van arribar als vuitens de final –Sommer, Lichtsteiner, Ricardo Rodríguez, Xhaka, Shaquiri i Seferovic–, i amb el tècnic Vladimir Petkovic, els helvètics volen continuar progressant. Arribar a quarts seria un gran èxit per a ells. El primer pas, però, l’haurien de fer a Bakú, aquesta tarda.

Tinc l’equip al cap de fa setmanes. El dia abans del partit, tothom està en forma i amb ganes
Rob Page
SELECCIONADOR DE GAL·LES
Volem dominar el joc, manar en el partit i fer gols. Per fer-ho hem d’estar molt centrats
Vladimir Petkovic
SELECCIONADOR DE SUÏSSA
GAL·LES:Ward, Ben Davies, C. Roberts, Mepham, N. Williams, Rodon, Ampadu, Ramsey, Bale, D. James i Wilson.SUÏSSA:Sommer, Akanji, Elvedi, Rodríguez, Widmer, Freuler, Shaqiri, Vargas, Xhaka, Embolo i Seferovic.ÀRBITRE:Clement Turpin (França).ESTADI:Olímpic de Baku.HORA I TV:15 hores (Cuatro).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)