Eurocopa

Bèlgica debuta, contra Rússia, sense estrelles

Grup B.

Ni De Bruyne ni Eden Hazard, no serà el debut somiat de Bèlgica en l’Eurocopa. Els diables vermells són favorits, però hauran de començar, contra Rússia, amb molts dubtes en l’onze inicial. De Bruyne encara no s’ha recuperat del cop a la cara que va rebre en la final de la Champions, contra el Chelsea, mentre que Eden Hazard ha reconegut que no es troba al cent per cent i que seran els metges els que tindran l’última paraula. Tampoc sembla que hagi de jugar Witsel (Borussia Dortmund), un jugador clau al centre del camp, ja que encara no està plenament recuperat del trencament al tendó d’Aquil·les que es va fer al gener.

El català Robert Martínez amagarà les seves cartes fins a l’últim moment. Són fixos, això sí, Courtois, a la porteria; Toby Alderweireld, Jason Denayer i Jan Vertonghen, al centre de la defensa; Tielemans i Dendoncker, al mig de camp, i Romelu Lukaku, a la davantera.

Pel que fa a Rússia, el dubte és si el seleccionador, Stanislav Txertxéssov, optarà per posar l’autobús o pressionar la sortida de pilota dels belgues. Jugar de tu a tu podria tenir conseqüències catastròfiques per als russos, que, tot i que juguen a casa, actuaran com a visitants. Un estadi amb capacitat per a 30.000 espectadors és un avantatge al seu favor, però hauran de proposar alguna cosa, a més de defensar, si volen treure un resultat positiu.

El primer partit sol ser el més difícil en un gran torneig. Cal entrar, mentalment i físicament
Robert Martínez
SELECCIONADOR DE BÈLGICA
Ens hem enfrontat a Bèlgica tres cops en els últims anys i tots els partits han estat molt entretinguts
Stanislav Txertxéssov
SELECCIONADOR DE RÚSSIA
BÈLGICA:Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Castagne, Tielemans, Dendoncker, Chadli, Carrasco, Lukaku i Mertens.RÚSSIA:Shunin, Mario Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Kudryashov, Zhirkov; Kuzyaev, Zobnin, Zhemaletdynov, Golovin, Miranchuk i Dzyuba.ÀRBITRE:Antonio Mateu Lahoz (Espanya).ESTADI:Estadi de Sant Petersburg.HORA I TV:21 h, Telecinco.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)