Eurocopa

Lukaku brilla amb un doblet

Grup B. Bèlgica referma la seva candidatura golejant Rússia en un partit plàcid

Bèlgica 3 Rússia 0

BÈLGICA:Courtois; Alderweireld, Boyata, Vertonghen (Vermaelen, 77’), Castagne (Meunier, 28’), Tielemans, Dendoncker, Hazard; Mertens (Eden Hazard, 72’), Carrasco (Praet, 77’) i Lukaku.RÚSSIA:Shunin; Mario Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Zhirkov (Karaváev, 44’); Bárinov (Divéev, 46’), Ozdóev, Zobnin (Mukhin, 63’), Golovín, Kuzyáev (Chéryshev, 30’; Miranchuk, 63’); i Dzyuba.GOLS:1-0 (10’) Lukaku. 2-0 (34’) Meunier. 3-0 (88’) Lukaku.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:Cap.PÚBLIC:26.264 espectadors a Krestovski.

Bèlgica va fer una demostració de tot el seu poder en el primer partit de l’Eurocopa, golejant Rússia. La presència d’un davanter centre com Romelu Lukaku fonamenta la creença que l’equip de Robert Martínez és un candidat al títol i, ahir, el jugador de l’Inter es va lluir amb un doblet.

Tot li va anar de cara a Bèlgica ja des dels primers compassos del partit, en què es va trobar amb un gol. Una errada en el rebuig de Semenov va servir la diana a Lukaku, que no va fallar i va creuar la pilota al fons de la xarxa. Bèlgica, amb ordre, va continuar aclaparant oportunitats de gol, però no va ser fins a la recta final del primer temps que, en una errada de Shunin, Meunier va tornar a batre el porter rival. Tot i que Rússia va voler entrar amb força durant el segon temps, Bèlgica es va mostrar granítica i no va patir en cap moment per la victòria. De fet, en el tram final, Meunier va servir una gran passada i Lukaku va fer el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)