3a divisió FEF

El Figueres guanya en l’afegit i no haurà de patir als despatxos (2-1)

El Figueres jugarà la temporada que ve a tercera divisió digui el que digui el comitè de competició sobre el recurs per la possible alineació indeguda de Carles Coto, i és que els de Moisés Hurtado han guanyat avui a Vilatenim contra l’Igualada (2-1) amb una remuntada èpica i obtenen un coixí de sis punts respecte el cinquè.

El Figueres ha arrencat amb molta força per mirar d’encarrilar el partit per la via ràpida i ha gaudit de bones ocasions. Als altempordanesos, però, els hi ha faltat encert per convertir les ocasions de Valverde, Ousma i Jorge Torres en gol. Qui sí que ha marcat ha estat Granero, però el col·legiat li ha anul·lat el gol. A poc a poc l’Igualada ha anat guanyant protagonisme i ha avisat a la mitja hora de joc amb un potent xut de Gimeno.

En l’inici de la segona part el partit s’ha començat a complicar pels figuerencs, i és que Sergio Álvarez ha marcat el gol de l’ex amb una bona rematada de cap (0-1, 49’). Podria haver estat pitjor, i és que poc després Genís ha pogut fer el 0-2 però ha estavellat la pilota al pal. Del possible 0-2 s’ha passat al gol de l’empat, i és que en el 57’ Marc Medina ha superat Romans en l’un contra un per marcar l’1-1. Amb el marcador igualat no ha passat gran cosa, però quan ja semblava que el marcador no es mouria més en el 92’ Marc Medina ha tornat a superar Romans per signar el 2-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)