3a divisió FEF

S’acaba el somni amb el cap molt alt

El Banyoles tanca la lliga amb un empat en l’últim sospir, però perd qualsevol possibilitat de permanència als despatxos

Banyoles 1 Santfeliuenc 1

BANYOLES:Bartrina, Ivan Torreblanca, Quimo, Nil Congost (Dembo, 80’), Ignasi, Monchi, Jordi Sala (Abel Fàbregas, 65’), Ferru (Andreu, 58’), Toni Güell (Èric Gispert, 80’), Pime i Bargalló.SANTFELIUENC:Àlex, Jaume, Carlos (Vidal, 89’), Kevin, Romo (Guillermo, 89’), Adri (David Toro, 63’), César, Mario, Sani, Peña (Alegre, 82’) i Joan (Guillem Naranjo, 82’).GOLS:1-0 (79’) David Toro. 1-1 (90’) Dembo.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Cap.COMENTARI:El Banyoles es va acomiadar ahir de la tercera divisió després de dues temporades màgiques tot i els mil i un condicionants que s’ha trobat. Els del Pla de l’Estany ja no tenen cap esperança de salvar-se als despatxos després de l’empat ahir contra el Santfeliuenc i la victòria del Figueres, que acaba el curs amb sis punts més que els banyolins en espera d’una decisió del comitè de competició que ja és intranscendent. El comiat dels de Kiku Parcerisas de la categoria no podia ser d’una altra manera que presentant batalla, ja que l’equip acaba amb el cap ben alt després d’una segona fase espectacular, que només s’ha vist tacada en els dos últims partits. Ahir, en un partit amb moltes ocasions a les dues porteries –el Banyoles va fer un pal i el Santfeliuenc dos abans que arribessin els gols–, els banyolins van empatar en l’últim sospir gràcies a un gol de Dembo quan ja es donava el partit per perdut, i és que, uns minuts abans, David Toro havia avançat el Santfliuenc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)