Eurocopa

Schick glaça Hampden Park

Grup D. Dos gols del davanter txec del Bayer Leverkusen, el segon des del mig del camp, tomben Escòcia davant la seva afició

Escòcia 0 Rep. Txeca 2

ESCÒCIA:Marshall; Hendry (McGregor, 67’), Hanley, Cooper; O’Donell (Forrest, 79’), McGinn, McTominay, Armstrong (Fraser, 67’), Robertson; Dykes (Nisbert, 79’) i Christie (Adams, 46’).REPÚBLICA TXECA:Vaclík; Coufal, Celustka, Kalas, Boril; Soucek, Král (Holes, 68’); Masopust (Vydra, 72’), Darida (Krmencik, 87’), Jankto (Hlozek, 72’); Schick (Sevcik, 87’).GOLS:0-1 (42’) Schick. 0-2 (52’) Schick.ÀRBITRE:Daniel Siebert (Alemanya).PÚBLIC:9.844 espectadors a Hampden Park.

La República Txeca lidera el Grup D de l’Eurocopa després de guanyar Escòcia a Hampden Park (0-2). Dos gols de Patrick Schick, el segon amb un xut des del mig del camp, van fer emmudir el mític estadi escocès i van decidir un duel més brillant en la segona part que en la primera. Schick va avançar els txecs en els últims minuts de la primera part, amb un cop de cap impecable, i va provocar que la selecció escocesa jugués obertament a l’atac després del descans. En els primers minuts de la represa va arribar la sentència, amb un gol històric.