Eurocopa

Eslovàquia sorprèn Polònia (1-2)

Grup E.

Triomf d’Eslovàquia sobre Polònia en l’altre partit del grup de la selecció espanyola. Un gol en pròpia porta de Szczesny, a la primera part, i un altre del central Skriniar, quan els polonesos havien empatat i jugaven amb deu jugadors per expulsió de Krychowiak, han decidit el duel.

Sense controlar el partit, la selecció d’Eslovàquia ha estat capaç d’arribar amb perill a l’àrea polonesa en els primers compassos del partit. En una d’aquestes arribades, poc després del primer quart d’hora de joc, Mak ha penetrat des de la banda esquerra, superant Bereszynski, i el seu xut ha colpejat el pal i l’esquena de Szczesny abans d’entrar a dins a la porteria. Amb el marcador en contra, els polonesos han buscat l’empat, però no han estat capaços de trencar l’endreçada defensa del seu rival. De fet, Eslovàquia, jugant al contracop, ha donat més sensació de perill i Lewandowski no ha aparegut fins al minut 43, amb un xut desviat.

Just després del descans, però, el panorama ha canviat de mig a mig. D’entrada, perquè Polònia no ha trigat ni 30 segons a empatar: en la primera acció, Rybus ha assistit Linnety i aquest ha sorprès el porter eslovac amb un xut mossegat. Més intensos i agressius, els jugadors de Paulo Sousa han posat setge a l’àrea d’Eslovàquia i ha semblat que podrien aconseguir la remuntada, fins que, en el minut 62, Krychowiak ha estat expulsat per doble targeta groga. Eslovàquia ha aprofitat aquest gir inesperat del guió, primer per respirar i, després, per tornar a posar-se en avantatge: en el minut 69, el central Skriniar ha rematat a la xarxa un servei de cantonada després d’un refús curt de la defensa polonesa.

Amb un jugador menys, els polonesos no han trobat la manera de desfer la defensa eslovaca i, tot i que han disposat d’un parell d’oportunitats clares en els últims minuts, no han pogut evitar la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)