Eurocopa

A Espanya li falta el gol en el seu debut en l’Eurocopa

Grup E. El conjunt de Luis Enrique no passa de l’empat sense gols contra Suècia després de perdonar bones ocasions, sobretot en el primer temps

La selecció espanyola no ha passat de l’empat en el seu debut en l’Eurocopa 2020. El conjunt de Luis Enrique ha fallat ocasions clares de gols en un molt bon primer temps i en la segona ha tingut més dificultats per generar perill davant una Suècia que ha semblat que li anava bé l’empat des del xiulet inicial. Luis Enrique ha sortit amb Unai Simón; Marcos Llorente, Laporte, Pau Torres, Jordi Alba, Koke, Rodri, Pedri, Ferran Torres, Morata i Dani Olmo. L’absència més sorprenent, la de Gerard Moreno i també cal destacar que amb la titularitat de Pedri, el blaugrana s’ha convertit en el jugador espanyol més jove en jugar en una Eurocopa.El conjunt espanyol ha sortit amb una gran intensitat i ha dominat el partit per complet. En el primer temps només li ha faltat el gol, però s’han topat amb un Olsen espectacular. Brutal l’estirada a un cop de cap d’Olmo. Koke també n’ha tingut un parell però el seu primer xut ha marxat desviat per poc i l’altre massa alt després d’una bona assistència de Jordi Alba.

Morata s’ha desesperat després d’enviar a fora una rematada quan s’havia quedat sol davant Olsen després d’una errada de Danielsson en un refús. Suècia ha estat molt inferior a l’equip de Luis Enrique però hauria pogut avançar-se mitjançant Isak, que en un contracop s’ha quedat davant Unai Simón, l’ha superat i el seu xut l’ha tret de forma miraculosa Marcos Llorente.

La selecció espanyola no ha sortit tan inspirada en el segon temps i ha abaixat el ritme. Abans de deixar el seu lloc a Sarabia, Morata ha tornat a xutar desviat però qui ha tingut una ocasió magnífica per marcar ha estat Suècia. Berg no ha sabut culminar una gran passada d’Isak. Luis Enrique ha canviat els altres dos davanters, buscant més inspiració i han entrat Oyarzabal i Gerard Moreno. La selecció espanyola ha recuperat el control i ha tornat a dominar mentre que Suècia semblava que es conformava amb l’empat i buscava perdre temps en cada jugada. La selecció espanyola ho ha intentat fins el final però sense encert. Gerard Moreno s’ha topat amb Olsen en la més clara ja en el temps afegit després d’una centrada de Sarabia i també li ha marxat un xut de rosca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)