Eurocopa

França colpeja primer

França 1 Alemanya 0

FRANÇA:Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernández; Pogba, Kanté, Rabiot; Griezmann, Mbappé i Benzema (Tolisso, 89’).ALEMANYA:Neuer; Ginter (Emre Can, 87’), Hummels, Rudiger; Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens (Volland, 87’); Havertz (Sané, 74’), Müller i Gnabry (Werner, 74’).GOLS:1-0 (20’) Hummels, en pròpia porta.ÀRBITRE:Del Cerro Grande.T.G.:a Kimmich, per Alemanya

França agafa avantatge en el grup més difícil de l’Eurocopa després de vèncer per la mínima Alemanya, en un partit en què la fortuna i una gran dosi de treball li ha acabat somrient.

El partit ha començat amb cert domini de l’equip francès, que s’ha trobat còmode amb i sense la pilota. En els primers instants, els de Deschamps han conduït l’enfrontament a través de la seva superioritat en el mig del camp i tot plegat ha desembocat en una tempesta pels volts del minut 15 amb ocasions de Pavard, Pogba –en la sortida d’un corner– i Mbappé, amb un xut creuat que ha refusat Neuer. El porter alemany no ha pogut fer res en una passada en profunditat de Pogba per Hernández que Hummels, amb molt mala fortuna, ha introduït a la seva porteria. La resposta d’Alemanya ha estat immediata amb una oportunitat clara de Müller però a l’equip de Low li ha costat trobar profunditat. Aquí ha aparegut l’ofici de França, que s’ha defensat creant un mur molt difícil de superar.

La tendència s’ha allargat en el segon temps, amb França multiplicant-se i fent evident els problemes en la creació i en els últims metres d’Alemanya. Gnabry ha tingut una ocasió molt interessant en una centrada des de l’esquerra que ha sortit per sobre del travesser. Però França ha estat l’equip que més oportunitats ha gaudit per sentenciar, començant per una jugada de Rabiot que ha xutat al pal. Mbappé ha estat a punt de matar el partit dues vegades, primer en una jugada que Hummels, en l’últim moment ha evitat, i posteriorment en un gol de Benzema, servit pel davanter del PSG, invalidat per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)