Eurocopa

França ensenya múscul

Grup F. L’equip de Deschamps fa molts més mèrits que Alemanya per aconseguir la victòria, però acaba guanyant gràcies a una diana de Hummels en pròpia porta en el tram inicial del xoc

França 1 Alemanya 0

FRANÇA:Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernández; Pogba, Kanté, Rabiot; Griezmann, Mbappé i Benzema (Tolisso, 89’).ALEMANYA:Neuer; Ginter (Emre Can, 87’), Hummels, Rudiger; Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens (Volland, 87’); Havertz (Sané, 74’), Müller i Gnabry (Werner, 74’).GOLS:1-0 (20’) Hummels, en pròpia porta.ÀRBITRE:Del Cerro Grande.T.G.:A Kimmich, d’Alemanya

Un cop ja ha passat la primera jornada de grups de l’Eurocopa es pot dir que França practica el futbol que més s’assembla a la tendència que estan marcant els campions continentals en les últimes temporades. El desplegament físic de l’equip de Deschamps i la versatilitat en els registres futbolístics costen de digerir per a qualsevol equip. Alemanya va acabar feta un embolic, tot i que la diferència mínima en el resultat li va donar esperances fins al final. La realitat, però, és que l’equip de Low va ser una joguina a les mans dels francesos, que van tenir un resultat deslluït però una posada en escena que espanta tots aquells que es volen considerar favorits.

En el primer quart d’hora, França va crear una tempesta gràcies al domini de la possessió de la pilota. La primera ocasió va ser la més tímida de Pavard, la segona va obligar a intervenir Neuer i, en la tercera, Pogba va rematar sol a dins de l’àrea en un servei de córner. La quarta es va transformar en la diana en una passada increïble de Pogba cap a Hernández, que, amb més fe que gust, va posar la pilota dins de l’àrea per veure què passava. Va passar que Hummels, mal situat, va intentar refusar amb la bota però va picar amb la tíbia i va enviar la pilota al fons de la seva porteria.

L’escenari era perfecte per a França, a la qual li sobra desplegament físic i jugadors disposats a córrer pel company. A més, té al davant Mbappé, objectiu ideal per a les pilotes a l’espai. Així, en el segon temps, el davanter del PSG va ser el protagonista, tot i que Rabiot va enviar una pilota al pal i Gnabry va desaprofitar la única acció interessant per a Alemanya amb un xut per sobre del travesser. Mbappé va estar a centímetres de provocar un penal en un contraatac miraculosament salvat per Hummels i també va generar un gol de Benzema que Del Cerro Grande va anul·lar per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)