Eurocopa

Rússia es reenganxa

Grup B. Un golàs d’Aleksei Mirantxuk permet al conjunt eslau imposar-se en el que aparentment era el partit més accessible del seu grup

Finlàndia 0 Rússia 1

FINLÀNDIA:Hradecky, Raitala (Soiri, 75’), Toivio (Jensen, 85’), Arajuuri, O’Shaughnessy, Uronen, Kamara, Schüller (Kauko, 67’), Lod, Pohjanpalo i Pukki (Lappalainen, 75’).RÚSSIA:Safonov, Mario Fernandes (Karavaev, 26’), Diveev, Dzhikia, Kuzaev, Zobnin, Barinov, Ozdoev (Zhemaletdinov, 61’), Aleksei Mirantxuk (Mukhin, 85’), Golovin i Dziuba (Sobolev, 85’).GOLS:0-1 (45’) Aleksei Mirantxuk.ÀRBITRE:Danny Makkelie (neerlandès). Grogues a Kamara, O’Shaughnessy, Barinov, Ozdoev i Dzhikia.

Rússia respira i ajusta el grup B. Després de caure en la jornada inaugural deixant força mala imatge contra Bèlgica, el conjunt eslau va fer la feina i va acabar derrotant, encara que per la mínima, una Finlàndia que va veure en els primers minuts com anul·laven un gol per fora de joc a Joel Pohjanpalo.

Tot i mostrar-se força insegura defensivament, la selecció comandada per Stanislav Txertxesov va generar més ocasions de gol que Finlàndia i, al límit del descans, va trobar el premi del gol amb una gran acció entre Dziuba i Aleksei Mirantxuk, que va acabar amb el mitjapunta de l’Atalanta posant la pilota a l’escaire de la porteria d’un Hradecky que va deixar més d’una intervenció de mèrit.

Tot i els punts i obrir novament el grup, els russos van tancar el partit amb la mala notícia de la lesió de Mario Fernandes, que va acabar a l’hospital després d’una aparatosa caiguda que li ha generat una lesió a la zona de les vèrtebres, segons va confirmar la federació russa a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)