2a divisió FEF

Albert Carbó: “Vull que l’Olot sigui un equip competitiu, honrat i sacrificat”

L’Olot ha anunciat aquest matí que Albert Carbó, fins ara al Peralada, serà l’entrenador del conjunt olotí la temporada que ve, que afrontarà amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a la segona divisió federació i minimitzar el dany d’aquest curs. El tècnic empordanès ha estat presentat aquesta mateixa tarda, i s’ha mostrat molt agraït per l’oportunitat que tindrà en l’any del centenari del club. “Vull agrair a la junta directiva i a la direcció esportiva la confiança que m’han mostrat. He treballat de valent per trobar-me una oportunitat com aquesta, amb dues temporades al Peralada d’aprenentatge, i tenia ganes de fer un pas endavant en la meva carrera com a entrenador”, ha comentat el jove tècnic, que amb 30 anys ja s’ha guanyat un nom a les banquetes de tercera divisió.

En la presentació Carbó ha apuntat quines han de ser les línies a seguir per l’equip la temporada que ve. “M’agrada el treball diari i estructurar l’equip a nivell metodològic, que tingui les idees clares. Vull que l’Olot sigui un equip competitiu, honrat i sacrificat perquè al final això ens portarà a les victòries”, apunta el tècnic, conscient de l’exigència que tindrà: “Tenim molta feina per intentar confeccionar la millor plantilla per estar a la part alta de la classificació. La responsabilitat és molt gran però em sento preparat”.

En l’acta de presentació, el tècnic ha estat acompanyat del president Joan Agustí, el director esportiu Sergi Raset i el vicepresident Dionís Cros. “Avui presentem la peça bàsica per liderar aquest projecte i per conduït l’equip. Hem fitxat una persona amb talent i compromís que treballarà intensament per a l’Olot”, ha comentat el president. L’home que ha apostat per Albert Carbó, Sergi Raset, ha assegurat que l’Olot necessitava “aire nou, joventut i trempera, però sense oblidar la part de conceptes futbolístics amb pilota i sense”, i ha afegit que el nou tècnic “és jove i amb talent, preparat per assumir una tasca important”. Sobre el projecte general del club i la confecció de la plantilla, Sergi Raset ha assegurat que “la idea és seguir amb la filosofia que té el club, d’apostar per jugadors i tècnics catalans i de proximitat que tinguin nivell per créixer”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)