Eurocopa

Turquia es desfà i Gal·les ensuma la classificació

Grup A. L’equip del drac suma tres punts, gràcies als gols de Ramsey i Connor Roberts, en un partit obert i jugat a bon ritme; Bale va donar les dues assistències, però va fallar un penal

Turquia 0 Gal·les 2

TURQUIA:Çakir; Zeki Çelik, Söyüncü, Ayhan, Meras (Müldür, 72’); Okay (Demiral, 46’), Çalhanoglu, Tufan (Yacizi, 46’), Karaman (Dervisoglu, 75’), Ünder (Can Kahveci, 83’); Burak Yilmaz.GAL·LES:Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Allen (Ampadu, 73’), Morrell, Ramsey (Wilson, 85’), James (Neco Williams, 90+4’), Bale i Moore.GOLS:0-1 (42’) Ramsey. 0-2 (90+5’) Connor Roberts.ÀRBITRE:Artur Dias (Portugal).T.G.:Davies, Mepham, Burak Yilmaz i Çalhanoglu.CAMP:Estadi Olímpic de Bakú.

Amb gols de Ramsey i Connor Roberts, Gal·les va superar Turquia en un duel força entretingut. Els gal·lesos queden ara amb quatre punts, molt a prop dels vuitens, mentre que els turcs ho tenen molt difícil per classificar-se, amb 0 punts i -5 en la diferència de gols. Els dos equips necessitaven la victòria i això va fer que el partit fos obert i que es jugués a bon ritme, tot i la calor de Bakú. Turcs i gal·lesos, tots a la seva manera, van arribar a l’àrea rival en moltes ocasions. En una, poc abans del descans, Aaron Ramsey va enviar la pilota a la xarxa després de trencar la defensa, d’aprofitar una gran passada de Bale i de definir molt bé davant el porter.

Turquia va portar el pes del partit després del descans. Gal·les, però, també va ensenyar les ungles. De fet, l’oportunitat més clara del partit la va desaprofitar Bale, en el minut 60, quan va xutar als núvols un penal que li van fer a ell mateix. Esperonats per aquesta errada, els turcs van buscar la porteria de Ward, cada cop més esgotats i amb més ganes que encert, això sí. Els que van trobar el gol, de fet, van ser els gal·lesos, en la darrera acció del partit, quan Turquia ja s’havia desfet. Bale va ser, de nou, l’assistent, aquest cop al lateral Connor Roberts.