Eurocopa

Croàcia s’hi juga la supervivència

Grup D

Croàcia R. Txeca

CROÀCIA:Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Modric, Kovacic; Rebic, Vlasic, Perisic; Petkovic.REP. TXECA:Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Boril; Kral, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick.ÀRBITRE:Del Cerro Grande.HORA:18 h..TV:Cuatro.ESTADI:Hampden Park.

Croàcia i la República Txeca van tenir una sort diversa en la jornada inaugural del grup D. Els txecs poden presumir d’haver guanyar Escòcia amb un solvent triomf gràcies a un doblet de Patrik Schick. Croàcia va transitar pel camí invers encaixant una derrota per la mínima contra Anglaterra. Això obliga els actuals subcampions del món a reactivar-se en el duel d’aquesta tarda a Hampen Park amb la necessitat de guanyar per continuar vius. Una derrota pràcticament els condemnaria a no passar a vuitens. Un cop dur per a una selecció acostumada a excel·lir en els últims temps. Els txecs, per contra, esperen sumar un nou triomf que seria definitiu per ficar-se en la segona fase de manera còmoda. Tot i això, els croats tenen l’estadística al seu favor. Estan invictes en els seus tres enfrontament directes amb els txecs, amb un triomf i un empat, i estan obligats a mantenir aquest registre per arribar amb vida a la darrera jornada de la fase de classificació per a vuitens.

“Hem de millorar en atac. No serà fàcil, contra la República Txeca, però soc optimista perquè contra Bèlgica i Anglaterra no van guanyar, però no ens van aixafar. Necessitem una victòria que ens aporti confiança. Una bona victòria amb un o dos gols ens faria créixer. Contra la República Txeca veurem una Croàcia diferent de la que es va enfrontar a Anglaterra. No només en el plantejament, la tàctica i l’estil, sinó que també veurem alguns jugadors nous en l’onze inicial”, va advertir el seleccionador de Croàcia, Zlatko Dalic.

Per la seva banda, el cos tècnic de la República Txeca té clar com afrontaran el duel. “No especularem i no jugarem a l’empat. És impossible fer-ho. Sortirem al camp decidits a guanyar. Així és com afrontem cada partit”, va dir Jiri Chytry, tècnic assistent de la República Txeca, confiat de les possibilitats del seu conjunt de sumar els tres punts.

Necessitem una victòria que ens aporti confiança. Una bona victòria ens faria créixer
Zlatko Dalic
Seleccionador de croàcia
No especularem ni jugarem a l’empat. Sortirem al camp decidits a guanyar
Jiri Chytry
Segon tècnic de txèquia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)