1a divisió

Ramos: “Jo em volia quedar i mai ha estat un problema de diners”

Real Madrid. El capità tanca el seu cicle a la casa blanca després de setze anys, desgastat pel pols amb Florentino Pérez i donant a entendre que el club no l’ha esperat

Sergio Ramos serà història eterna del madridisme, però ha deixat de formar part del present d’aquest Real Madrid. Final del trajecte. Arriba David Alaba i marxa Ramos. Carlo Ancelotti haurà de construir un nou projecte sense la figura que més ascendència ha tingut en aquest vestidor en els últims anys. Marxa el capità.

Ramos va arribar a la casa blanca el 8 de setembre del 2005, amb 19 anys, procedent del Sevilla. Va ser el primer fitxatge espanyol que feia Florentino Pérez. Ara, setze anys després, el mateix Florentino li ha mostrat la porta de sortida. El club li va oferir un any més de contracte i una rebaixa salarial i Ramos exigia dos anys.

Volia dos anys

Després de mesos i mesos de tensar la corda per part de les dues parts, el divorci va ser oficial ahir. El club no ha cedit a les pressions del jugador i Ramos també s’ha mostrat inflexible durant mesos i quan ha volgut recular el Madrid aleshores tampoc ha estat benèvol. Final estrany. Ramos ho explica així: “Jo mai he volgut marxar del Real Madrid. Vull que això quedi clar. El club em va oferir ampliar el contracte, va ser una oferta d’un any i amb rebaixa salarial pel tema de la Covid. Això mai ha estat un problema de diners. Jo volia dos anys i el club me n’oferia un. Arribats a aquest punt, en les últimes converses jo vaig acceptar l’oferta que m’havia fet el club, però el club em va dir llavors que l’oferta tenia data de caducitat i que ja no estava damunt la taula.” “Mai m’havien dit que l’oferta del club tenia data límit. M’ha sorprès, sincerament, i més tenint contracte fins al 30 de juny.” “Jo vaig dir al seu dia al club que planifiqués la pròxima temporada sense comptar amb mi, però ho vaig fer perquè entenia que les negociacions no havien de ser un obstacle. Cap jugador està per sobre del club i per això ho vaig fer. Repeteixo que ens ha sorprès que l’oferta tingués data de caducitat.”

Sergio Ramos marxa havent jugat 671 partits i havent marcat 101 gols. L’últim, el del Camp Nou en el clàssic de la primera volta de la lliga. El més recordat pel madridisme, el gol de Lisboa en el minut 93. Marxa l’home de la décima, amb 22 títols, els mateixos que Marcelo, i només superat pel president d’honor, Paco Gento.

Després d’un acte institucional de comiat molt solemne i íntim, Ramos va donar explicacions, però lamenta no haver pogut dir adeu a la gespa: “Hauria volgut acomiadar-me al Bernabéu, en un estadi ple, però no ha pogut ser. Ara comença una nova etapa.” “No he pensat en cap altre club. Hi ha hagut trucades des del gener, però res més. El Sevilla és l’altre club de la meva vida, però en el dia d’avui no considero factible aquesta opció. Fitxar pel Barça? És un no rotund, tan gran com el Bernabéu.” “Tanco una etapa meravellosa. Marxo, però tornaré.”

EL PROTAGONISTA

Hauria volgut acomiadar-me de l’afició al Bernabéu, en un estadi ple, però no ha pogut ser. Ara comença una nova etapa

ELS NÚMEROS DE SERGIO RAMOS

Fitxar pel Barça? És un no rotund, tan gran com el Bernabéu. Tanco una etapa meravellosa. Marxo, però tornaré. Segur
16
temporades
al Real Madrid. Ha jugat un total de 671 partits oficials i ha marcat 101 gols.
22
títols
com a madridista, igual que Marcelo. Superat només per Gento. Més un mundial i dues Eurocopes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)