Copa Amèrica

El Brasil no dóna treva i sotmet el Perú (4-0)

La ‘canarinha’ goleja i referma la seva candidatura al títol

La selecció del Brasil, actual campiona i gran favorita per quedar-se amb una nova edició que juga com ha local, ha encetat la Copa Amèrica com un tro i, després d’imposar-se en l’estrena golejant Veneçuela, ha fet el mateix amb el Perú la passada matinada, en un partit que no ha trigat a desllorigar Álex Sandro, apareixent al cor de l’àrea per connectar a la xarxa una passada de Gabriel Jesus.

Ja en la represa Neymar, amb un xut creuat i ben ajustat des de la frontal ha obert distàncies i en els últims instants Éverton Ribeiro i Richarlison, amb rematades franques des de l’àrea petita, han fet gran la ferida peruana i confirmat que el Brasil tindrà difícil oposició en el torneig.

En l’altre partit disputat ahir, Colòmbia no va poder amb una Veneçuela farcida de baixes i sobretot per l’actuació descomunal de Wuilker Faríñez. El porter del Lens, pura agilitat tot i ser força baix per ser porter, va desbaratar diverses ocasions molt clares del conjunt dirigit per Reinaldo Rueda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)