Eurocopa

Portugal amb l’oportunitat de descavalcar Alemanya

Portugal Alemanya

PORTUGAL:Rui Patricio; Nelson Semedo, Pepe, Ruben Dias, Guerreiro; William Carvalho, Danilo Pereira; Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Diogo Jota; i Cristiano Ronaldo.ALEMANYA:Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens; Havertz, Müller; y Gnabry.ÀRBITRE:Taylor (Anglès).CAMP:Allianz Arena (Munich).HORA:18 h (Cuatro).

Un 0-3 en el primer partit dona tota la confiança del món però ara comença el torneig per a Portugal que viurà dues jornades consecutives contra dues de les seleccions més potents del continent: Alemanya i França.

La selecció de Ronaldo no només té l’oportunitat de sumar el sisè punt i deixar sentenciat el passi de ronda si no també el de complicar-li la vida de valent a Alemanya que hauria d’estar pendent d’entrar com un dels millors tercers en cas de derrota en el partit d’avui. “Tot i que no ens agrada haver perdut, tenim dos partits per corregir-ho tot”, afirma Joachim Low que mira amb optimisme al futur: “Contra França no vam jugar un mal partit, simplement ens va faltar marcar les diferències en l’últim terç”. És molt possible que totes dues seleccions repeteixin l’onze titular de la primera jornada tot i que a Alemanya hi ha hagut un intens debat sobre si el seleccionador ha de canviar algunes peces, com ara la inclusió de Leroy Sané, o fins i tot un canvi en el sistema de tres centrals. Klostermann i Hoffmann no seran amb els seus companys per culpa d’una lesió muscular i d’uns problemes en el genoll respectivament.

Portugal es mostra confiada respecte les seves possibilitats sobretot després de la golejada a Hongria en la primera jornada. El dinamisme dels tres quarts de camp de jugadors com Silva o Jota i la velocitat i determinació de Ronaldo a l’espai tornen a ser els seus millors aliats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)