Eurocopa

Busquets torna enmig de la urgència

Espanya Polònia

ESPANYA:Unai Simón; Marcos Llorente, Pau Torres, Laporte, Jordi Alba; Rodrigo; Koke, Dani Olmo, Fabián; Gerard Moreno, Morata i Ferrán Torres.POLÒNIA:Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus; Linetty, Moder, Klich; Jozwiak, Lewandowski i Zielinski.ÀRBITRE:Orsato (Itàlia).CAMP:La Cartuja (Sevilla).HORA:21 h (Telecinco).

El migcampista de Badia del Vallès Sergio Busquets podrà jugar en el partit que enfronta Espanya contra Polònia (21h). El jugador blaugrana ja s’ha reincorporat després de mostrar una PCR negativa i després d’un entrenament amb el grup podria ingressar en l’onze titular de Luis Enrique. El tècnic no té gaire més marge i ha de confiar en els seus millors jugadors ja que si bé el partit contra Polònia no és un caixa o faixa, el combinat espanyol necessita els punts per no veure’s compromès en la última jornada.

Al voltant d’Espanya giren molts dubtes. El més urgent està relacionat amb la falta de gol tal com es va poder comprovar en els partits de preparació per l’Eurocopa i també en la primera jornada contra Suècia (0-0). Tot i això, no s’espera que Luis Enrique apliqui gaires canvis al seu onze titular. Morata, en el centre de la polèmica, seguirà amb el seu lloc en l’onze titular mentre el tècnic asturià intenta buscar alguna fórmula per arribar amb més claredat en la zona d’influència.

Al davant hi tindrà Polònia que va patir un daltabaix amb la seva derrota contra Eslovàquia, un partit que ha generat moltíssimes crítiques al país pel baix rendiment de la plantilla i el cos tècnic. En els darrers dies el president de l’Associació Polonesa de Futbol, Zbigniew Boniek, ha hagut de sortir en defensa de Paulo Sousa i confirmar que malgrat una hipotètica derrota contra Espanya, el tècnic continuarà al capdavant de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)