Eurocopa

Ivan Perisic manté l’esperança de Croàcia

Grup D.Un gol del davanter de l’Inter de Milà manté els balcànics amb vida i neutralitza el gol inicial de Patrik Schick

Croàcia 1 R. Txeca 1

EROÀCIA:Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Kovacic (Brozovic, 87’), Modric; Perisic, Kramaric (Vlasic, 61’), Brekalo (Ivanusec, 46’), Rebic (Bruno Petkovic, 46’)..R. TXECA:Vaclick; Coufal, Celutska, Kalas, Boril; Holes (Alex Kral, 63’), Soucek; Masopust (Hlozek, 63’), Darida (Barak, 87’), Jankto (Sevcik, 74’); Schick (Krmencik, 74’).GOLS:0-1 (37’) Schick, de penal; 1-1 (47’) Perisic..ÀRBITRE:Del Cerro Grande. T.G.: Dejan Lovren (35’); Lukas Masopust (50’); Boril (82’); Hlozek (93’).

Croàcia ha estat contra les cordes i, per moments, s’ha vist eliminada de manera prematura de l’Eurocopa quan ha marxat al descans amb un marcador advers després de veure com Schick ha fet un gol de penal després d’un penal de Dejan Lovren comès sobre el davanter Txec. El punta del Bayern ja suma 3 gols en el torneig del qual és el màxim realitzador. La tragèdia era real per la subcampiona del món que ha reaccionat tot just iniciar-se la represa. Kramaric ha tret una falta de manera ràpida que ha connectat amb Perisic. El davanter de l’Inter s’ha inventat una deliciosa jugada desfent-se de dos rivals i ha fet el gol amb un xut potent i creuat. Empat d’or per Croàcia que agafa aire amb aquest empat i que li serveix per mantenir les esperances de classificació que passen, de manera obligatòria per guanyar a Escòcia. Tot el que no sigui guanyar seria dir, pràcticament adeu, a l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)