Eurocopa

Perisic rescata Croàcia de l’eliminació prematura

Grup D. Un gol del davanter de l’Inter va servir per neutralitzar la diana inicial de Schick, de penal. Els balcànics necessitaran un triomf contra Escòcia en l’última jornada per anar a vuitens

Croàcia 1 R. Txeca 1

CROÀCIA:Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Kovacic (Brozovic, 87’), Modric; Perisic, Kramaric (Vlasic, 61’), Brekalo (Ivanusec, 46’), Rebic (Bruno Petkovic, 46’).R. TXECA:Vaclick; Coufal, Celutska, Kalas, Boril; Holes (Alex Kral, 63’), Soucek; Masopust (Hlozek, 63’), Darida (Barak, 87’), Jankto (Sevcik, 74’); Schick (Krmencik, 74’).GOLS:0-1 (37’) Schick, de penal; 1-1 (47’) Perisic.ÀRBITRE:Del Cerro Grande. T.G.: Dejan Lovren (35’), Lukas Masopust (50’), Boril (82’) i Hlozek (93’).

Croàcia va jugar amb foc i per poc no va acabar cremant-se i fora de l’Eurocopa. Durant certs moments, els balcànics van ser un equip sense esma i sense aquella rauxa que va meravellar en el mundial, en què van acabar com a subcampions. Fins i tot un jugador expert com Dejan Lovren va catapultar el seu equip cap al desastre prematur. El central va treure el colze en un salt dins de l’àrea per impactar a la cara de Schick. Revisada la jugada, Del Cerro Grande no ho dubtava: penal. Schick, una de les sensacions del torneig, no va fallar des dels onze metres i va sumar la seva tercera diana.

Croàcia necessitava de manera urgent una reacció. Perdre era dir adeu a l’Eurocopa. Els balcànics la van trobar just després de la represa. Ràpida acció de Kramaric en treure una falta i definició deliciosa de Perisic, que es va desfer de dos adversaris per traçar un delicat i potent xut que va sorprendre Vaclick. Perisic mantenia amb vida Croàcia, que va tocar l’abisme amb les mans però que si guanya contra Escòcia en l’última jornada passarà a vuitens. Pura supervivència d’un equip que va arribar a la final de la copa del món després de tres pròrrogues consecutives. Hi estan acostumats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)