Eurocopa

Segon empat d’Espanya i segona decepció (1-1)

Grup E. El combinat de Luis Enrique, penalitzat per un penal fallat per Gerard Moreno, no passa de l’empat contra Polònia i es queda amb dos punts de sis possibles

Espanya 1 Polònia 1

ESPANYA:Unai Simón, Llorente, Laporte, Pau Torres, Alba, Koke (Sarabia, 68’), Rodri, Pedri, Gerard Moreno (Fabián, 68’), Morata (Oyarzabal, 87’), Olmo (Ferran Torres, 61’).POLÒNIA:Szczesny, Jozwiak, Bereszynski, Glik, Bednarek (Dawidowicz, 85’), Puchacz, Klich (Kozlowkis, 55’), Moder (Linetty, 85’), Swiderski (Frankowski, 68’), Zielinski, Lewandowski.GOLS:1-0 (25’) Morata. 1-1 (54’) Lewandowski.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià). T.G.: a Klich, Jozwiak, Moder, Rodri, Pau Torres, Lewandowski.ESTADI:La Cartuja.

Després del decebedor empat a zero contra Suècia en el debut, avui Espanya tampoc ha aconseguit la victòria contra Polònia i ara mateix és tercera del grup E amb només dos punts.

Morata, molt xiulat en el primer partit contra Suècia, ha marcat l’1-0 abans de la mitja hora de joc. El gol ha pujat al marcador amb molt suspens, després que el VAR validés la posició del davanter de la Juve, que ha rematat al fons de la xarxa un xut previ de Gerard Moreno (25’). Morata ha celebrat el gol abraçant-se amb Luis Enrique, que l’havia defensat de les crítiques en la prèvia.

Gerard Moreno ha tingut el segon en un llançament de falta que ha marxat ajustat al pal i Polònia ha disposat d’una grandíssima oportunitat abans del descans, però el xut de Karol Swiderski, després d’una pèrdua greu de Jordi Alba, s’ha estavellat a la base del pal i posteriorment Lewandowski no ha encertat a batre Unai Simón en l’acció continuada.

Lewandowski no ha perdonat en el minut 54 i ha fet el gol de l’empat amb una rematada de cap, en una acció on li ha guanyat la partida clarament a Laporte. Espanya hauria pogut marcar el 2-1 només tres minuts després, però Gerard Moreno ha enviat al pal un penal comès sobre ell mateix.