Eurocopa

Itàlia supera Gal·les per 1-0 i completa el 9 de 9

Grup A. El combinat de Mancini passa als vuitens de final amb un expedient immaculat: tres victòries i cap gol en contra. Gal·les es classifica com a segona

Itàlia 1 Gal·les 0

ITÀLIA:Donnarumma (Sirigu, 89’), Bonucci (Acerbi, 46’), Toloi, Emerson, Bastoni, Verratti, Jorginho (Cristante, 75’), Pessina (Castrovilli, 87’), Belotti, Bernardeschi (Raspadori, 75’), Chiesa.GAL·LES:Ward, Gunter, Roberts, Rodon, Williams (Davies, 86’), Allen (Levitt, 86’), Ramsey, Morrell (Moore, 60’), Amapdu, Bale (Brooks, 86’)i James (Wilson, 74’).GOLS:1-0 (39’) Pessina.ÀRBITRE:Hategan (Romania). T.G.: a Allen, Pessina i Gunter. T.V.: a Ampadu (55’).ESTADI:Olímpic de Roma.

Itàlia continua amb peu ferm en aquesta Eurocopa: tres partits, tres victòries i zero gols en contra. El combinat de Mancini ha certificat la seva classificació per als vuitens de final com a primera de grup i havent fet el 9 de 9.

Avui s’ha desfet de Gal·les per la mínima, gràcies a un solitari gol de Pessina en una acció a pilota aturada. Verratti ha estat qui ha servit una falta lateral i Pessina amb una rematada al primer toc molt creuada ha superat l’estirada de Ward. L’expulsió amb vermella directa d’Ampadu al minut 55 de partit ha deixat Gal·les amb inferioritat numèrica i sense capacitat de reacció. Amb tot, l’equip de Gareth Bale passa ronda com a segona de grup.

Mancini, que ha fet moltes rotacions, fins i tot s’ha permès el luxe de fer debutar en aquesta Eurocopa el porter Sirigu, que ha substituït Donnarumma en els últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)