Eurocopa

Itàlia completa el 9 de 9 i Gal·les, segona

Grup A. El combinat de Mancini accedeix als vuitens sense haver rebut cap gol i amb el ple de victòries

Itàlia 1 Gal·les 0

ITÀLIA:Donnarumma (Sirigu, 89’), Bonucci (Acerbi, 46’), Toloi, Emerson, Bastoni, Verratti, Jorginho (Cristante, 75’), Pessina (Castrovilli, 87’), Belotti, Bernardeschi (Raspadori, 75’), Chiesa.GAL·LES:Ward, Gunter, Roberts, Rodon, Williams (Davies, 86’), Allen (Levitt, 86’), Ramsey, Morrell (Moore, 60’), Amapdu, Bale (Brooks, 86’)i James (Wilson, 74’).GOLS:1-0 (39’) Pessina.ÀRBITRE:Hategan (Romania).T.G.:A Allen, Pessina i Gunter.T.V.:A Ampadu (55’).ESTADI:Olímpic de Roma.

Itàlia continua amb peu ferm en aquesta Eurocopa: tres partits, tres victòries i zero gols en contra. Aquestes són les seves credencials. Números immaculats que la converteixen en una de les clares candidates al títol.

El combinat de Roberto Mancini ha certificat la seva classificació per als vuitens de final com a primera de grup i havent fet el 9 de 9. Golejada contra Suïssa en el debut, golejada contra Turquia en el segon partit i victòria de serveis mínims, ahir, contra Gal·les a l’Olímpic de Roma.

L’azzurra va desfer-se de Gal·les per la mínima, gràcies a un solitari gol de Pessina en una acció a pilota aturada. Marco Verratti va executar una falta lateral que el mateix migcampista del PSG havia provocat i Pessina, amb una rematada al primer toc molt creuada, va superar l’estirada de Ward.

L’expulsió merescuda d’Ampadu en el minut 55 de partit va deixar Gal·les amb inferioritat numèrica durant més de mitja hora i sense capacitat de reacció. Amb tot, l’equip de Gareth Bale passa ronda com a segona de grup, amb 4 punts i millor goal average que Suïssa.

Mancini va fer moltes rotacions en l’onze inicial, fins i tot va permetre’s el luxe de fer debutar en aquesta Eurocopa el porter Sirigu, que va substituir Donnarumma els últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)