Eurocopa

Bèlgica acosta Finlàndia a l’abisme

Grup B. Els diables ‘rouges’ tanquen el grup amb un ple de victòries i els nòrdics, tercers, queden gairebé sense possibilitats

Finlàndia 0 Bèlgica 2

FINLÀNDIA:Hradecky, Raitala, Toivio, Arajuuri, O’Shaughnessy, Uronen (Alho, 70’), Sparv (Schuller, 59’), Lod (Forss, 92’), Glen Kamara, Pukki (Jensen, 92’) i Pohjanpalo (Kaku, 70’).BÈLGICA:Courtois, Trossard (Meunier, 76’), Denayer, Boyata, Vermaelen, Chadli, Witsel, De Bruyne (Vanaken, 91’), Eden Hazard, Jeremy Doku (Batshuayi, 76’) i Lukaku (Benteke, 84’).GOLS:0-1 (74’) Hradecky en pròpia porteria. 0-2 (81’) Lukaku.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Sense targetes.

Bèlgica ha passat com una piconadora pel grup B i, amb tres victòries en tres partits, s’ha assegurat la primera plaça del grup després de batre ahir a Sant Petersburg una Finlàndia que, tercera de grup però amb tan sols tres punts i una diferència de -2 gols, queda pràcticament eliminada, a mercè del que pugui passar en la resta de grups. Els resultats d’ahir, de fet, asseguren la plaça als vuitens de final a Suïssa com una de les millors terceres i permeten que la selecció espanyola també accedeixi a les etapes finals fins i tot si empata el seu partit contra Eslovàquia i Polònia no guanya.

En un partit en què els finlandesos, sobretot en la primera meitat, van dedicar-se només a defensar-se, la Bèlgica de Robert Martínez, amb Hazard i De Bruyne per primera vegada d’inici en l’onze des que va començar el torneig, no ha donat cap possibilitats després de la represa. Ha obert el marcador amb una acció desafortunada per a Hradecky, que s’ha introduït a la seva porteria una rematada al pal de l’exblaugrana Vermaelen. Tot seguit, amb un bon revers, Lukaku ha marcat el seu tercer gol en aquest torneig per deixar sense resposta Finlàndia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)