Eurocopa

Un Alemanya-Hongria sense els colors de la comunitat LGBT

Grup F. La selecció de Joachim Löw no es refia d’una Hongria que ja va donar un disgust a l’actual campiona del mon

Alemanya Hongria

ALEMANYA:Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens, Sané, Gnabry i Havertz.HONGRIA:Gulácsi, Botka, Orbán, At. Szalai, Négo, Kleinheisler, Ádám Nagy, Schafer, Fiola, Ád. Szalai i Sallai.ÀRBITRE:Karasev (Rússia).ESTADI I HORA:Munic / 21 h (Mediaset).

Després de perdre 1-0 en el debut contra França, Alemanya va recuperar el seu somriure contra Portugal (2-4). El combinat de Joachim Löw ho té tot a favor per accedir als vuitens de final. Al davant hi tindrà avui Hongria (21 h), que tanca el grup amb un sol punt, però que el seu empat contra la campiona de l’últim mundial i una de les grans favorites al títol en aquesta Eurocopa, és més que un simple avís a navegants.

Si Ginter, Havertz i Kimmich veuen una targeta groga es perdrien el partit de la següent ronda. Thomas Muller serà baixa per unes molèsties al genoll.

Aquesta serà la primera vegada que Alemanya i Hongria es veuen les cares en partit oficial des de la final del mundial del 1954.

Polèmica LGBT

La UEFA ha prohibit que l’Alemanya-Hongria es jugui amb la façana de l’estadi de Munic il·luminada amb els colors de l’arc de Sant Martí, que simbolitzen la lluita per l’alliberament LGBT. Així ho havia demanat l’alcalde de la ciutat, Dieter Reiter, per enviar un missatge de tolerància i diversitat davant l’aprovació d’una llei a Hongria que criminalitza la difusió de sexualitats diferents de l’heterosexualitat i en prohibeix la “promoció” als menors. La UEFA ha rebutjat la petició perquè diu que és una organització “religiosament neutral” i no pot permetre una resposta a una decisió política aprovada pel parlament hongarès.

Sabem que serà un partit difícil si Hongria es defensa amb vuit o nou jugadors. Haurem de ser pacients i moure la pilota amb la mateixa fluïdesa que el dia de Portugal
Joachim Löw
SELECCIONADOR ALEMANYA
El nostre objectiu és fer un bon partit a Munic i després ja veurem què acaba passant. Ho donarem tot en aquest tercer partit
Marco Rossi
SELECCIONADOR HONGRIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)