Eurocopa

Portugal-França, reedició de la final del 2016

Grup F. Avui a Budapest, interessant cara a cara entre Cristiano i Mbappé

Portugal França

PORTUGAL:Rui Patrício; Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, Renato Sanches, Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota.FRANÇA:Lloris; Koundé, Varane, Kimpembe, Lucas Hernández; Pogba, Kanté, Tolisso; Griezmann, Benzema, Mbappé.ÀRBITRE:Mateu Lahoez (espanyol).ESTADI:Puskas Arena de Budapest / 21 h (Mediaset).

La campiona de l’últim mundial del 2018 contra la campiona de l’anterior Eurocopa del 2016. Partidàs aquesta nit a Budapest entre França i Portugal (21 h). Les dues finalistes de l’última Eurocopa, cara a cara en aquesta fase grups, amb l’accés als vuitens de final en joc.

El combinat de Fernando Santos s’aferra a la voracitat de Cristiano Ronaldo, un dels màxims golejadors del torneig (3 gols). Cristiano va marcar un doblet conra Hongria i va tornar a marcar contra Alemanya i ara està a només dos gols del rècord dels 109 gols d’Ali Daei.

França està classificada, però falta saber quina serà la seva posició final dins aquest grup F. Deschamps podria donar descans a Pavard, apercebut de sanció, i donar entrada a Koundé. S’espera també el retorn a l’onze de Lucas Hernández. A dalt, Mbappé i Benzema buscaran el seu primer gol després de dos partits en blanc.

Haurem de corregir els errors comesos contra Alemanya i ser forts mentalment. El partit contra França és molt important
Fernando Santos
SELECCIONADOR PORTUGAL
Tinc màxima confiança en Benzema i en la resta de la plantilla. Als davanters se’ls jutja per si fan gols o no, i a vegades no és just
Didier Deschamps
SELECCIONADOR FRANÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)