Eurocopa

Anglaterra s’abraça a Wembley i Sterling

Grup D. Els de Gareth Southgate acaben primers i la República Txeca passa com una de les millors terceres

Rep. Txeca 0 Anglaterra 1

REP. TXECA:Vaclik, Celustka, Boril, Coufal, Kalas, Holes (Vydra, 84’), Darida (Kral, 64’), Masopust (Hlozek, 64’), Soucek, Jankto (Sevcik, 46’), Schick (Pekhart, 75’).ANGLATERRA:Pickford, Walker, Maguire, Stones (Mings, 78’), Shaw, Grealish (Bellingham, 68’), Phillips, Rice (Henderson, 46’), Saka (Jadon Sancho, 83’), Kane, Sterling (Rashford, 67’).GOLS:0-1 (12’) Sterling.ÀRBITRE:Artur Soares Dias (Portugal). T.G.: a Boril.ESTADI:Wembley.

Mateixa fórmula que en el primer partit contra Croàcia: gol de Sterling i tres punts. El davanter del Manchester City va tornar a ser el factor diferencial. Wembley balla al ritme de Raheem, mentre continua esperant els gols de Harry Kane.

Anglaterra va certificar la seva classificació per als vuitens de final de l’Eurocopa després de guanyar per la mínima contra una República Txeca que va començar el partit en la primera posició del grup D i que acaba aquesta fase de grups finalment com a tercera classificada, perquè Croàcia, que va golejar 3-1 Escòcia, l’ha superat gràcies al goal-average. Els txecs, això sí, també jugaran la següent ronda per ser un dels millors tercers. Premi enverinat per al combinat de Gareth Southgate, que s’enfrontarà ara amb el segon classificat del grup de la mort.

Raheem Sterling va donar la victòria als anglesos gràcies a un gol de cap en el minut 12 de partit, després d’una centrada de Grealish, en un acció en què Saka va exhibir tota la seva potència en l’inici de la jugada. El davanter del Manchester City ja havia avisat dos minuts abans amb una rematada al pal, després d’agafar l’esquena dels defensors txecs i col·locar una vaselina a Vaclik, salvat per la fusta.

Henderson va tornar a marcar per Anglaterra en el tram final del partit, però el VAR va invalidar el gol correctament per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)