Eurocopa

Suècia recupera el lideratge en el temps afegit

Una diana de Claesson en el minut 93 ha donat el primer lloc del grup a Suècia. L’equip de Janne Andersson s’ha imposat a Polònia per 3 a 2 després de veure com un doblet de Lewandowski igualava el partit en la segona meitat. Però el conjunt suec ha aprofitat una errada del rival en l’últim sospir i ha acabat signant una victòria decisiva amb la qual ha pres el lideratge a Espanya.

Les coses han començat d’allò més bé per a Suècia, que s’ha avançat en el segon minut de partit gràcies a la insistència de Forsber en una pilota perllongada per Isak. Polònia ha pogut empatar amb dos pals en el primer quart d’hora de partit, però finalment ha estat Suècia la que ha fet el segon ja ben entrada la segona meitat en un contraatac culminat per Forsberg.

En la següent jugada, Lewandowski ha retallat distàncies amb un golàs i quan quedaven cinc minuts per al final ha rematat una centrada de Frankowski per situar l’empat en el marcador. Ja en el temps afegit, Claesson ha signat el gol de la victòria.