Eurocopa

Alemanya i la supervivència

Grup F. Un gol d’Havertz en el minut 84 classifica els alemanys tot sobreposant-se a la resistència oferta per la batalladora Hongria

Alemanya 2 Hongria 2

ALEMANYA:Neuer; Hummels, Rudiger, Ginter (Volland, 82’), Gosens (Musiala, 82’), Kroos, Gundogan (Goretzka, 58’), Kimmich, Havertz (Werner, 67’), Gnabry (Muller, 67’), Sané..HONGRIA:Gulacsi, Fiola, Nego, Botka, Orban, Szalai, Kleinheisler, Sallai (Varga, 82’), Nagy, Schafer, Adam Szalai (Schon, 75’).GOLS:0-1 (11’) Adam Szalai. 1-1 (66’) Havertz. 1-2 (68’) Schafer. 2-2 (84’) Goretzka.ÀRBITRE:Karasev.T.G.:Gundogan, Sané, per Alemanya; Fiola, Botka i Szalai, per Hongria

Durant més d’una hora Alemanya es va veure fora de l’Eurocopa. En un total de 66 minuts, la selecció de Löw va anar al darrere en el marcador, en dos trams, tot veient com Hongria l’avançava en la taula i el condemnava a la mort més dolorosa possible en un torneig de seleccions, la de la fase de grups. Però la determinació i la lògica es va imposar, primer en forma d’errada hongaresa, que va donar peu a la diana d’Havertz ja ben entrat el segon temps. I després, mitjançant la qualitat: Goretzka, a sis minuts del final, va fer inútils els esforços d’Hongria, que havia fregat la glòria amb la diana inicial de Szalai i amb la immediata reacció a l’empat per part de Schafer.