1a divisió

El públic torna als estadis

Canvi. El govern estatal permet el retorn dels aficionats als estadis de futbol i pavellons de bàsquet, però seran les comunitats les que decidiran quin aforament permeten en cada cas

“Tornem a la normalitat pel que fa al retorn dels aficionats als estadis”, ha assegurat avui la ministra de sanitat, Carolina Darias, per donar llum verd al canvi de normativa pel retorn dels seguidors als estadis de futbol, però també, pel bàsquet. Tot i això, no s’especifica en quin percentatge podran tornar als aficionats i això dependrà, en cada cas, dels governs autonòmics que gestionaran en cada zona de l’Estat com quin aforament permeten. És a dir, totes les comunitats autònomes recuperen les competències.

“És una gran notícia, ja estem arribant al final del túnel”, ha assegurat el president de LaLiga, Javier Tebas, que veu com un dels pilars del negoci del futbol: els ingressos per venda d’entrades, abonats i consum dins del recinte es pot recuperar després de molts mesos aturat per la pandèmia.

Aquesta decisió arriba en el millor moment per als clubs, que poden presentar els seus balanços i comptes el 30 de juny (data de control de LaLiga), anticipant ja la seva previsió d’ingressos amb públic en els estadis. Cal tenir en comptes, que els clubs de primera i segona van preparar els seus comptes pensant que comptarien amb un 50% d’assistència als estadis, cosa que no va passar, i que va penalitzar encara més els ajustos que han anat fent durant la temporada 2020-21. Ara la cosa sembla que serà diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)