3a divisió FEF

El Figueres s’estrenarà al Torneig d’Històrics

Després que l’any passat no es pogués disputar el Torneig d’Històrics per culpa de la pandèmia el futbol català torna a estar d’enhorabona, i és que del 2 al 8 d’agost –el divendres no es jugarà cap partit– el municipal del Guinardó acollirà una nova edició del torneig d’estiu per excel·lència. Serà una edició especial pel futbol de la demarcació girona, i és que hi tornarà a tenir participació després de set anys, ja que els últims representants van ser el Llagostera en l’edició de l’any 2013 i el Peralada en la del 2014. En aquest cas serà el torn del Figueres, que per primera vegada disputarà aquest torneig.

A banda del Figueres, els altres onze equips participants en aquesta edició seran el Martinenc, l’organitzador, el Badalona, el terrassa, el Cerdanyola, el Vilafranca, el Sant Andreu, el Vilassar, el Manresa, el Sants, l’Horta i el Júpiter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)