3a divisió FEF

Els juvenils Alejandro Montoro i Iván Pérez pugen al primer equip de la Unió

El Figueres ha anunciat aquest migdia els dos juvenils que pujaran al primer equip la temporada que ve. Són els dos primers i n’hi podria haver més segons evolucioni el mercat, i és que el juvenil de la Unió ha aconseguit l’ascens a la lliga estatal després de signar una grandíssima temporada a preferent. Els dos primers a fer el salt són Alejandro Montoro i Iván Pérez, que amb 19 anys segueixen el camí que ja van obrir Àngel Blanco i Pau Baró el curs passat –els dos han tingut força protagonisme durant el curs.

Montoro, que abans d’arribar al Figueres havia jugat al Girona, AE Roses i Base Roses, ja va entrar en algunes convocatòries el curs passat, però no va arribar a debutar. El central de Roses es defineix com “un central que juga amb les dues cames, amb bona sortida de pilota, que va bé al tall i amb el joc aeri”.

D’altra banda Iván Pérez reforçarà la posició de mitjapunta, tot i que també pot jugar d’extrem esquerre. Va ser una peça clau en l’ascens del juvenil, i és que va tancar la temporada amb 9 dianes. Abans d’arribar a la Unió tambñe havia jugat al Girona, al Quart, al Mataró i a la Penya Bons Aires i es defineix com un jugador “intens, amb bona visió de joc i que pot donar assistències”.

Amb la incorporació de Montoro i Iván Pérez el Figueres ja compta amb sis jugadors, després de les renovacions de Dani Gómez i Jorge Torres i dels fitxatges d’Adrià Ramírez i Adri Expósito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)