3a divisió FEF

David Bigas torna a l’Olot després de tres temporades

L’Olot ha anunciat aquest migdia la incorporació de David Bigas, que es converteix en el tercer fitxatge de l’estiu. El lateral de Peralada havia causat baixa del Llagostera un cop es va tancar la temporada passada i el club olotí no ha tardat a segellar el seu retorn, i és que Bigas ja va jugar a l’Olot dues temporades i mitja –de l’hivern del 2016 a l’estiu del 2018–. De fet, els altres dos fitxatges que els garrotxins havien tancat fins avui, Èric Vilanova i Moha Abouhafs, també havien passat pel club anteriorment. En aquells dos anys i mig a l’Olot Bigas va patir el descens a 3a divisió en els primers sis mesos al club, però es va quedar per ser una peça clau el curs següent i aconseguir l’ascens a 2a divisió B disputant un total de 33 partits. El curs següent, de nou a la categoria de bronze, la seva participació va baixar fins als 24 partits, però va ajudar l’equip a acabar aconseguint una permanència èpica, abans de fer les maletes cap a Llagostera, on ha jugat fins ara.

David Bigas, de 27 anys, arriba a l’Olot per donar una garantia en el lateral esquerra, on de moment els olotins no tenien ningú després de les sortides de Roger Escoruela i Joel Arumí. Amb el club olotí el de Peralada confia tornar a tenir regularitat després d’un últim any i mig marcat per la lesió al genoll que va patir amb el Llagostera el novembre del 2019 i que el va tenir allunyat dels terrenys de joc fins aquest passat mes de gener. Per això, aquest curs només ha acabat jugant vuit partits, tot i que la majoria de titular. Abans de lesionar-se, però, Bigas havia estat una peça clau per a Oriol Alsina, un fix en la temporada de l’ascens a 2a divisió B, en la qual també va tenir molt protagonisme fins que va tenir la desgraciada lesió.

Amb el fitxatge de David Bigas l’Olot ja té cinc jugadors confirmats per a la nova temporada. A més dels tres fitxatges –Vilanova, Moha i Bigas– els olotins també s’han assegurat la continuïtat d’Albert Batalla i Albert Blázquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)