3a divisió FEF

Albert Orriols reforça el mig del camp del Figueres

El migcampista osonenc Albert Orriols, Urri, s’ha convertit aquesta tarda en el quart fitxatge del Figueres. Urri, de 23 anys, arriba a Vilatenim procedent del Vic, amb qui el curs passat es va estrenar a 1a catalana per la porta gran, jugant els 18 partits del curs i sent el jugador més utilitzat de l’equip, sumant un total de 3 gols. Abans del Vic el migcampista havia jugat al Vic Riuprimer, club en el que es va formar i va formar part de la plantilla que va assolir l’ascens a 1a catalana. Amb la seva incorporació Moisés Hurtado guanya un migcampista total, i és que tan pot actuar de pivot més defensiu com jugar de mitjapunta gràcies a la seva visió de joc.

Urri s’afegeix als fitxatges de Suaibo Sanneh, Adrià Ramírez i Adri Expósito, a més dels renovats Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta i Pol Tarrenchs i Alejandro Montoro i Iván Pérez, que pugen del juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)