1a divisió FEF

El Llagostera s’assegura la continuïtat d’Andreu Guiu

El Llagostera ha anunciat aquesta tarda la renovació d’Andreu Guiu, un dels jugadors destacats del curs passat, sobretot en el tram final de temporada. L’extrem tarragoní, que complirà la seva segona temporada al conjunt llagosterenc, va acabar jugant 26 partits de lliga el curs passat, 18 d’ells com a titular. Només va marcar dos gols –en va fer un altre a la copa Federació–, però van arribar en el tram final en partits tan importants com contra l’Atlètic Llevant i el decisiu per l’ascens contra l’Hèrcules (3-3), en què va obrir el marcador.

La notícia de la renovació de Guiu, que continuarà aportant la seva velocitat, potència física i joc aeri, arriba just després que ahir s’anunciés el traspàs de Sergio Cortés al San Fernando, i recupera una mica la il·lusió d’un equip que ja compta amb disset jugadors, després de les renovacions de Marcos, Julen Monreal, Pere Martínez, Aleix Roig, Lucas Viale, Forlín, Aimar Moratalla, Pau Juvanteny, Manchón, Gil Muntadas i Andreu Guiu i els fitxatges dels dos Álvaro García, el porter procedent del Granollers i el davanter del Laredo, Bruno Perone, Toni Gamell, Àlex Calatrava i Boris Garrós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)