3a divisió FEF

Hèctor Simón es retira després de la greu lesió de l’estiu passat

Hèctor Simón ha decidit penjar les botes definitivament després d’una temporada en blanc a causa de la lesió cervical que es va fer l’estiu passat en un accident amb bicicleta. El futbolista de Llançà, de 37 anys, tanca així una dilatada trajectòria que l’ha dut a jugar a l’Espanyol B i l’Espanyol, el Racing de Ferrol, el Girona, la Cultural Leonesa, el Benidorm, el Castelló, el Sabadell, l’Oviedo i l’Olot, on hi va arribar l’estiu del 2014 i s’ha convertit en una llegenda. Simón ha acumulat 246 partits amb el conjunt garrotxí i 206 d’ells a 2a divisió B, que el converteixen en el jugador que més partits ha disputat en aquesta categoria en la història del club.

Ara el futur d’Hèctor Simón passa per les banquetes, i és que aquest últim any ja ha començat a fer el pas, col·laborant estretament amb el cos tècnic de l’Olot, tenint un protagonisme creixent amb cada canvi d’entrenador

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)