1a divisió FEF

L’arrencada de la pretemporada, a Llagostera

1a FEF. L’equip d’Oriol Alsina comença els entrenaments. Avui s’obre el concurs públic per a l’ús privat del camp de l’Estartit

El Llagostera arrenca avui la preparació d’una temporada de molts canvis. En el terreny esportiu, per l’estrena a la nova categoria creada per la federació espanyola per darrere de les dues de LaLiga, la 1a FEF. I, en paral·lel, per la voluntat de mudar-se a l’Estartit. De moment, però, l’equip d’Oriol Alsina farà la preparació –començant pel primer entrenament, programat per a aquest matí– al municipal de Llagostera. L’equip arrenca amb vuit fitxatges anunciats, als quals encara se n’hi afegiran més.

Ara, el concurs

El Llagostera està pendent de poder fer el pas a l’Estartit. Precisament avui, un cop tancada la fase d’exposició pública, l’entitat municipal descentralitzada de l’Estartit obre el concurs per a l’ús privat del camp de futbol. El club es presentarà al concurs amb la intenció de guanyar-lo i poder-s’hi instal·lar, conscient que faran falta algunes millores per adaptar-se a les exigències de la federació espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)