1a divisió FEF

El Llagostera fa oficial el fitxatge de Jordi Xumetra

El Llagostera ha anunciat aquesta tarda el novè fitxatge de l’estiu: Jordi Xumetra. De fet, el davanter de l’Estartit, de 35 anys, ha estat presentat aquesta mateixa tarda l costat de casa seva, a Torroella de Montgrí. Xumetra es converteix així en la novena incorporació del conjunt gironí, que abans havia incorporat el porter Álvaro García (Granollers), els defenses Bruno Perone (Prat), Toni Gamell (Girona B) i Manel Royo (Ebre), els migcampistes Alejandro Galindo (Badalona) i Àlex Calatrava (Sants) i els davanters Álvaro García (Laredo) i Boris Garrós (El Ejido). El veterà atacant arriba a Llagostera després de tancar aquest mateix matí una etapa de tres temporades i mitja a l’Olot, on ha jugat un total de 95 partits a 2a divisió B en els que ha marcat 21 gols. De fet, les dues últimes temporades el de l’Estartit ha estat el màxim golejador de l’equip olotí, anotant set dianes el curs 2019/20 abans de l’aturada i 10 aquest curs passat, que no van ser suficients per evitar el descens.

Xumetra aportarà més gol a una línia ofensiva on ja hi ha Álvaro García, Boris Garrós i el renovat Andreu Guiu, però a més serà una peça important gràcies a la seva polivalència, i és que Alsina podrà comptar amb ell per jugar a l’extrem, de segon punta o, en cas de necessitat, com a davanter centre amb més mobilitat. A més, la seva experiència és inqüestionable, i és que la bala de l’Estartit va arribar al futbol professional amb el Girona –va pujar l’equip de 3a a 2a divisió A–, on hi va arribar després de jugar al Figueres i a l’Espanyol B. Des que va trepitjar el futbol professional no el va deixar fins arribar a l’Olot, i és que va jugar sis temporades a 2a divisió A entre el Girona, l’Elx i el Saragossa i tres temporades a primera amb el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)