3a divisió FEF

L’Olot tanca el fitxatge de Sergi Arranz, el davanter més desitjat

L’Olot ha anunciat aquest matí la baixa de Jordi Xumetra, que anirà al Llagostera, però ja té el seu golejador, i és que el conjunt olotí ha tancat la incorporació del davanter figuerenc Sergi Arranz, que arriba procedent del Terrassa després d’assolir l’ascens a la 2a divisió federació. Arranz era el davanter amb més pretendents de la categoria des que fa uns dies es va anunciar la seva baixa del conjunt egarenc per la incompatibilitat horària que li suposava la seva feina amb la nova categoria, i l’Olot ha estat el més viu per assegurar-se la seva arribada.

Arranz, de 31 anys, deixa el Terrassa després de tres cursos que l’han convertit en el setzè màxim golejador de la història del club en la lliga, amb un total de 38 gols. En el primer curs, el 2018/19, va marcar un total de 17 gols en 37 partits, en el segon van ser 15 en 27 partits i el curs passat en va marcar sis en els mateixos duels.

Abans d’aquestes tres temporades al Terrassa que l’han consagrat com un dels grans davanters de tercera divisió Arranz havia jugat a l’Horta, el Martinenc, el Cerdanyola, el Montcada i el Peralada, d’on va nèixer una bona relació amb el tècnic actual de l’Olot, Albert Carbó.

Kilian Grant, baixa

Arriba un figuerenc i en surt un altre, i és que hores abans de fer oficial el fitxatge de Sergi Arranz l’Olot ha anunciat la baixa de Kilian Grant, que deixa el conjunt olotí després de dues temporades en les que ha jugat 47 partits de lliga i ha marcat dos gols. Kilian Grant, que ha destacat per la seva polivalència, tanca així la seva segona etapa a l’Olot i iniciarà una nova aventura lluny del municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)