1a divisió FEF

Sortejat el calendari de l’estrena de la 1a divisió federació

La lliga arrencarà el 28 i 29 d’agost amb el Barça B, el Nàstic, el Sabadell, el Cornellà i el Llagostera com els cinc representants catalans

La federació espanyola ha realitzat aquest migdia el sorteig del calendari de la nova 1a divisió federació, que serà asimètric. La lliga arrencarà el 28 i 29 d’agost i els cinc equips catalans ja saben contra qui s’enfrontaran en la primera jornada. A casa hi jugaran el Barça B i el Cornellà, que rebran l’Algesires i l’Atlètic Balears, respectivament; mentre que a domicili hi jugaran el Nàstic, el Sabadell i el Llagostera, que visitaran l’Atlético Sanluqueño, el Sevilla Atlètic i l’UCAM Múrcia, respectivament. En l’última jornada, el 28 i 29 de maig, només jugarà a casa el Sabadell, que rebrà l’Algesires, mentre que el Cornellà visitarà el Castelló, el Nàstic a l’Alcoià, el Barça B a l’UCAM Múrcia i el Llagostera a l’Albacete.

Un dels duels més esperats, el que enfrontarà els filials del Barça i el Madrid, es disputarà en la primera volta a Valdebebas el 17 d’octubre en la jornada 8, mentre que la tornada al Johan Cruyff es disputarà el 30 de gener del 2022 en la jornada 21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)