3a divisió FEF

Carlos García (Santfeliuenc), més solvència a l’eix defensiu de la Unió

El Figueres ha anunciat aquesta tarda la incorporació de Carlos García, també conegut com a Litos, que es converteix en el setè fitxatge de l’estiu per a l’equip que dirigeix Moisés Hurtado. Litos arriba procedent del Santfeliuenc per reforçar la posició de central i aportarà molta experiència a la categoria tot i tenir només 24 anys, i és que després de passar pel futbol base del Ripollet, l’Horta, la Damm, el Jàbac Terrassa i el Sant Andreu ha jugat sempre a 3a divisió. El defensa de Ripollet, que també pot jugar de lateral dret, ha vestit les samarretes del San Cristóbal, el Gavà, el Castelldefels, el Sant Andreu i el Santfeliuenc, on aquest últim curs ha disputat un total de 25 partits, sent un dels destacats de l’equip tot i no poder ajudar a assolir la permanència.

Amb la incorporació de Litos el Figueres ja compta amb 15 jugadors, i és que el central se suma als fitxatges de Suaibo Sanneh (Granollers), Adri Expósito (Lloret), Nil Congost (Banyoles), Albert Orriols ‘Urri’ (Vic), Pere Espuña (Palamós) i Adrià Ramírez (Espanyol juvenil); a les renovacions de Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta, Pol Tarrenchs, Marc Bech i Pol Bastidas; i a Alejandro Montoro i Iván Pérez, que pugen del juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)