1a divisió

Alaba: “No he fitxat pel Madrid per comparar-me amb ningú”

1a divisió.

David Alaba ha estat presentat avui pel Real Madrid. El futbolista austríac lluirà la samarreta amb el número 4 en el conjunt blanc, la que fins ara portava Sergio Ramos. Alaba considera que aquest dorsal representa “fortalesa i lideratge” i matisa que no es vol comparar amb ningú. “Em van oferir aquest número des del club, no n’hi havia cap altre disponible. Sé el que significa i és un honor portar-lo. Em motiva molt. És un dorsal que representa fortalesa i lideratge”, ha explicat. “No he vingut a Madrid per comparar-me amb altres. Sóc aquí per seguir sent David Alaba. Vull aportar les meves capacitats”, hi ha afegit.

“M’hauria encantat jugar amb Ramos. Durant una dècada ha estat un líder. Per a mi hauria estat un plaer aprendre d’ell. També m’encantaria jugar amb Raphael Varane, és un jugador que durant molts anys ha fet un futbol excel·lent”, ha comentat, preguntat sobre Sergio Ramos i Varane.

Per altra banda, Alaba ha assegurat que jugar al Real Madrid suposa per a ell complir un somni i ha reconegut que està desitjant posar-se la samarreta blanca: “Vaig decidir personalment fer aquest pas, per créixer com a jugador i com a persona. Vaig rebre diferents ofertes i per a mi hi havia una opció que era el Real Madrid. És un somni complert, és el club més gran de món. És el repte que estava buscant”.

L’austríac no ha revelat quina és la seva posició favorita i ha deixat en mans del seu entrenador, Carlo Ancelotti, aquesta decisió. “Soc flexible. No és cap secret que puc jugar en diferents posicions. La decisió correspon exclusivament a l’entrenador”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)