1a divisió FEF

Antonio Romero, el nou objectiu del Llagostera

1a divisió FEF. El club gironí presenta la campanya d’abonaments

El Llagostera ja té la mirada fixada en el pròxim objectiu i les negociacions entre les dues parts estan força avançades. Es tracta del migcampista andalús Antonio Romero, de 25 anys, que compliria un perfil ideal per substituir la baixa d’última hora de Sergio Cortés, traspassat al San Fernando. Romero arribaria després de dos anys al Sabadell marcats per una greu lesió al genoll que es va fer precisament en un partit de pretemporada al municipal de Llagostera. La lesió va fer que es passés en blanc tot el curs 2019/20, el de l’ascens dels vallesans a 2a A. El curs passat, a la categoria de plata, només va disputar 312 minuts repartits en sis partits. Abans, l’andalús havia jugat al Sevilla Atlètic, el Mirandés i el Mèrida, i va aconseguir l’ascens a 2a A amb els dos primers.

Ahir el Llagostera també va presentar la campanya d’abonaments pel municipal de Palamós, amb uns preus de 100 euros a gol, 190 a lateral i 250 a tribuna, amb descomptes per a menors d’edat i majors de 65 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)