Més futbol

La favorita, els Estats Units, queda fora de la final desitjada

Futbol. Ha caigut contra el Canadà, que jugarà la final contra Suècia. Les nòrdiques s’han classificat amb un gol de la blaugrana Rolfö

La final olímpica de futbol femení tindrà un duel entre Suècia i el Canadà. Les nòrdiques es van desfer d’Austràlia amb un solitari gol de la davantera blaugrana Fridolina Rolfö. Però la gran sorpresa va ser l’eliminació dels Estats Units, que partien com les grans favorites per aconseguir l’or. Però els pronòstics es van fer miques després de perdre contra les seves veïnes. Les canadenques en van fer prou amb un gol de penal transformat per Jessie Fleming.

Semifinals masculines

La selecció espanyola es juga avui contra el Japó (13 h / TVE1) l’oportunitat d’arribar a una final olímpica 21 anys després i amb la por al cos després del partit d’infart contra la Costa d’Ivori. L’altra semifinal és Mèxic-Brasil, amb la canarinha com a favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)