Més futbol

El Brasil s'assegura medalla

Jocs Olímpics. La ‘canarinha’ s’imposa a Mèxic en la tanda després d’empatar sense gols en el temps reglamentari

Mèxic 0 Brasil 0

MÈXIC:Ochoa, Lorona, Montes, Vasquez, Angulo /Niram 98’), Esquivel (Charly Rodríguez, 46’), Romo, Antuna (Lainez, 62’), Vega (Alvarado, 92)’, Córdova (Jesús Angulo, 78’) i Martin (Aguirre, 98’).BRASIL:Santos, Alves, Nino, Diego Carlos, Guilherme Arana, Douglas Luiz, Bruno Guimarães, Claudinho (Reinier, 72’), Paulinho (Martinelli, 67’), Antony (Malcom, 91’) i Richarlison.GOLS:Cap.PENALS:Dani Alves (gol). Aguirre (falla). Martinelli (gol). Vasquez (falla). Bruno Guimarães (gol). Charly Rodríguez (gol). Reinier (gol).ÀRBITRE:G. Kabakov (búlgar).

El Brasil serà a la gran final del torneig masculí de futbol en els Jocs Olímpics per tercera vegada consecutiva. Després de quedar-se amb la plata a Londres 2012 i d’aconseguir l’or a Rio 2016, el gegant sud-americà torna a assegurar medalla després d’imposar-se a Mèxic en la tanda de penals.

En una primera part amb un domini territorial notable per part dels brasilers, van ser els mexicans els que han disposat de l’ocasió més clara per avançar-se en el marcador, amb una transició ràpida entre Alexis Vega i Antuna que ha acabat resolent Luis Romo, amb un colpeig verinós però que ha rebut la bona resposta del porter brasiler Santos, enviant la pilota a córner.

I encara que després del descans ha sguit gaudint de més domini i que fins i tot ha pogut guanyar el partit amb una extraordinària rematada de Richarlison al pal, la canarinha no ha pogut eludir jugar una pròrroga on, molt de més a menys, la verdeamarela s’ha anat aigualint, incapaç d’inquietar la porteria del Memo Ochoa i desembocant en una tanda de penals en què els mexicans han fallat els dos primers llençaments, una llosa ja inassumible davant una Brasil que ha accedit a la final sense fallar un sol llençament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)