3a divisió FEF

El Girona B guanya per la mínima al Guineueta

Amistós. El conjunt filial s’ha enfrontat a un dels rivals de la seva lliga i l’ha superat gràcies a una diana de penal de Castro (69’)

El Girona B ha guanyat al Guineueta, un dels rivals que es trobarà en el grup cinquè de tercera divisió FEF (1-0). Un solitari gol de xxx des dels onze metres ha permès als blanc-i-vermells sumar un triomf i, el més important, acumular bones sensacions a les cames.

En la primera meitat, el Girona B ha dominat el matx i la possessió de la pilota, fet que li ha permès portar la iniciativa i jugar molta estona en camp rival. La Guineueta s’ha defensat unint les línies i mostrant una actitud envejable per reduir els espais, un fet que ha impossibilitat al conjunt dirigit per Àxel Vizuete poder fer algun gol. El filial, amb diverses baixes ja que el primer equip jugava a Tarragona i necessitava l’ajuda de diferents components del segon equip, ha intentat aplicar la mateixa fórmula de domini en la segona part i la insistència gironina ha tingut premi en el 69. Una jugada a dins de l’àrea després d’un córner ha acabat amb penal i Castro l’ha aprofitat per fer l’1-0, tot i que el porter visitant ha estat a punt de desviar l’esfèrica amb una bona estirada.

En el tram final, el partit s’ha obert una mica més, però ha estat el Girona B l’equip que ha continuat atacant amb més perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)